Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با همکاری معاونت هنری وزارتخانه در تلاش هستیم طی تعاملی با تهیه‌کنندگان، قیمت بلیت کنسرت‌ها را کاهش دهیم.

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه اختتامیه جشنواره ملی «شعر و عکس نماز جمعه» در جمع خبرنگاران و در پاسخ به فعالیت کانون‌های فرهنگی-هنری مساجد کشور گفت: هفته پیش که در مشهد رویداد فهما را داشتیم بیش از ۲۰ هزار کانون در این دوره شرکت کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی از ۲۶ هزار کانون در سطح کشور بیش از ۱۹ هزار کانون در یک مسابقه شرکت کرده بودند و این حضور به معنای فعال بودن این کانون هاست.

در ۱۱ استان و ۷۲ شهرستان بیش از ۴۰ هزار هنرآموز را با استفاده از ظرفیت مساجد آموزش می دهیم که در گام اول ۱۰ میلیارد تومان برای این کار اختصاص دادیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره جشنواره شعر و عکس نماز جمعه گفت: شعار دولت در حوزه فرهنگ بازگشت به مساجد است و همه تلاشمان این است تا جمله کلیدی امام خمینی که مساجد سنگر اسلام است را محقق کنیم. مساجد بایستی پایگاه های اصلی حوزه فرهنگ و هنر باشد و این جدایی بوجود آمده میان این دو در دولت مردمی انجام خواهد شد.

وی افزود: بخشی از این مسئولیت بر عهده ماست که از طریق کانون های فرهنگی هنری انجام می شود که در ۲۶ هزار مسجد مستقر هستند و بخشی دیگر همکاری با دست اندرکاران این حوزه است که یا افتخار در کنار آنها هستیم تا این اتفاق مهم در دوره آتی بیافتد.

تدبیر برای کاهش قیمت کنسرت‌ها

وی دریاره گرانی قیمت کنسرت‌ها گفت: دیشب هم به دوستان در معاونت هنری گفتم جلساتی را با تهیه کنندگان برگزار کنند و قیمت را یک مقدار کاهش دهند تا علاقه مندان بتوانند استفاده بیشتری کنند.

اسماعیلی با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه محرومیت زدایی از حوزه فرهنگ و هنر گفت: در ۱۱ استان و ۷۲ شهرستان بیش از ۴۰ هزار هنرآموز را با استفاده از ظرفیت مساجد آموزش می دهیم که در گام اول ۱۰ میلیارد تومان برای این کار اختصاص دادیم و محدودیت بودجه ای برای حمایت از این بحث نداریم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: محمد مهدی اسماعیلی ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، کانون فرهنگی هنری مساجد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کانون فرهنگی هنری مساجد کنسرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۴۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان